Vi är alla ansvariga för vår egen lycka

Vi är alla ansvariga för vår egen lycka

Lycka för mig just nu skulle vara att få uppleva en smärtfri dag.

Eller ändå hellre – att alla dagar vore smärtfria.

Jag har ständigt ont i min rygg och jag har i flera år försökt bli av med smärtan. Jag har följt råd om träning och gjort, som jag uppfattar det, allt jag kan.

Förmodligen är det inte så, utan det finns mer att göra. Jag vill tänka att det fortfarande finns hopp om förändring och förbättring.

En av mina vänner tipsade om ”Yoga With Adriene” och jag är så lycklig och förtjust över vad jag hittat på denna sajt att jag vill dela med mig om det till dig.

http://yogawithadriene.com/

Det finns en hel del olika video-klipp att välja på och jag kan verkligen rekommendera den serie jag själv följer just nu: 31 dagar med yoga.

Varja dag kommer det ett mejl med ”dagens yoga” och det enda jag behöver göra är att ställa mig på yoga-mattan och hänga med så gott jag kan.

Adriene har en skön stil och visar även på olika alternativ att göra övningarna så att både de som är stela (som jag) och de som är mer vältränade kan få en utmaning som passar.

Jag gör övningarna utifrån min förmåga och många morgnar har jag inte alls haft lust att yoga, men jag har bara struntat i den känslan och ställt mig på mattan.

Jag vet att det är bra för mig att röra på mig och precis som Adriene säger så är vi alla ansvariga för vår egen lycka.

Och självklart vårt mående, både fysiskt och mentalt.

Genom att göra saker som är bra för mig så tar jag hand om mig själv på bästa sätt.

Min lycka och välmående är inte något som någon annan kan ge mig.

http://yogawithadriene.com/adriene-mishler/


Fortsättning: Hopp om en smärtfri tillvaro


Foto: Meiying Ng, Unsplash